lørdag den 9. april 2011

Skolelørdag

Ja, ungerne har været i skole i dag på en solskinslørdag. Heldigvis er den store så fornuftig, at han kan følge den lille i skole, så mor kan få sin skønhedssøvn ;-)

Det er faktisk en ganske alm. folkeskole, som har valgt at ha' 2-3 lørdage om året, hvor der er mødepligt, mod at få tidligt juleferie.

Så yngstemand har været udsmider i Discobulen, han har med hård hånd afvist selv de største drenge fra 8./9. kl. hvis de ikke har betalt for at komme ind. Og de har lyttet til ham, det tror jeg vist, er den største ros, han har fået at andre ikke voksne. De voksne syntes bare han er sød og dejligt (for han larmer ikke særlig meget ;-)Så han er jo nem at have med at gøre, han skal ikke holdes øje med eller skældes ud.

Ældstemand har spillet bas til 6.klassernes skuespil. Kærlighed ved første hik. Ikke noget med at hovedpersonerne skulle kysse rigtigt, et skilt op foran, og skuespillerne næsten 1 m fra hinanden, fnis, godt man ikke længere er 13 år, og nervøs for om håret sidder rigtig, eller for om andre nu tror, man kan li' en eller anden og går og kysser med ham....

Men hatten af for Ali, for at spille den sejeste blærerøv, jeg længe har set, med slikhår, glimmerskjorte knappet op næsten ned til navlen og kæmpe bling bling bæltespænde - det gjorde han sgu godt. Det gjorde de andre også, der er helt klart et par små talenter i mellem i de to klasser.

Desværre ingen billeder endnu, må se, om jeg ikke kan hugge nogle fra forældreintra, når der kommer nogle på ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar