lørdag den 19. marts 2011

Shopping med teenager

Er heldigvis ikke så slet endnu, ihvertfald ikke når han får, hvad han vil ha' :-) Eller næsten. Vi nedlagde veto med et par hvide sko - det holder bare ikke til ham. Der er hvidt på hans jakke, og selv om den er nyvasket og hænger til tørre, ja så er det hvide ikke hvidt mere...

Yngste trængte også, og han forelskede sig i et par sølvsko - så dem fik han :-) Det var nemlig ikke pigemodellen med lyserøde swush(eller hvordan det lige staves), men dem med de blå. Så var det jo i orden og ikke pigesko - hæ hæ. Så ingen veto der.


Ældstemand accepterede et kompromis og fik samme sko bare i en anden farvekombo. Så grå og rød i stedet for hvid og blå. Men så måtte vi også punge ud til en Humör jakke, men det er stort set det eneste han går i, så den vi købte for ca. et år siden, er ved at være lidt slidt i kanterne :-)
Ældstemand på 13 bruger nu str. 43!!! Det er altså lidt vildt, det er større end alle mændene i familien. Ingen bruger større end 42. Yngste er lidt mere moderat, der er vi heldigvis kun nået til str. 32. Det er lige til at klare. Nu må vi lige tjekke om der skal shoppes mere. For der er snart sølvbryllup i familien. Svigerfar og Bedste har været gift i 25 år. Så 2. april går turen til Lolland og fest.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar