torsdag den 17. marts 2011

Sigurd Dragedræber

I går bød også på en tur i Operaen, den fynske altså ikke den store derovre på djævleøen. Min mor havde inviteret til familieopera. Så vi var alle mand inde og se Sigurd Dragedræberen.

Den var faktisk god. Nu er jeg normalt ikke særlig vild med opera, syntes det er en anelse opstyltet. Men de havde gjort det godt. Kun få gange, man ikke kunne forstå, hvad de sang. Og der var en masse for ungerne at kigge på. Og jeg er sikker på, at den mindste fik det hele med. Han sad i hvertfald med åben mund og polypper hele tiden.

Egentlig ville han slet ikke være inde i salen inden det gik igang, for han havde fået at vide, at der ville være rigtig ild. Men da han fik forklaret, at det ville være oppe på scenen, og set "orkestergraven" var i mellem, så gik det alligevel. Og når man tænker på, at den først startede ved hans sengetid, så klarede han det rigtig godt. Først, da vi var kommet hjem, meldte trætheden sig rigtigt. Han stod og græd lidt med overtøjet på. Og da jeg endelig kunne komme igennem til ham. kunne han slet ikke selv forstå, hvorfor han græd.

Og da han var puttet, lå vi lige lidt og snakkede om de forskellige ting i operaen, bare for at de ikke skulle fylde for meget om natten. Så forklaringen på hvordan sværdet blev lavet, dragens øje og hjerte blev lige vendt en gang. Skægt, hvad de opfatter og hæfter sig ved.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar